Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.04.2019
Nová grafika zadní strany pohlednice
Všechny pohlednice které od teď půjdou do tisku budou mít novou grafiku zadní strany. Dlouho jsem přemýšlel jak své pohlednice odlišit, samozřejmě, ž... číst celé
11.03.2019
Nové pohlednice Krušných hor
Přicházíme s nabídkou nové série pohlednic Krušných hor kde hlavním motivem je patronka Krušných hor Marzebilla a Koniklec Otevřený.         číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Fotografování interiérů Fotografování interiérů
Výběr fotografií z fotografování interiérů. číst celé
Podzimní fotolet
20.10.2019 Pohledy shora
Podzimní fotolet
Video z podzimního fotoletu. číst celé
Posíláte pohlednice? Posíláte pohlednice?
Pamatuji doby, kdy bylo posílání pohlednic téměř samozřejmé. Jeli jsme na výlet a z navštívených míst jsme posílali rodině a přátelům pohlednice. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Zadejte si poptávku pohlednice

Sledujte nás na Instagramu a Facebooku

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Fotografování interiérů
Fotografování interiérů
Výběr fotografií z fotografování interiérů. číst celé
Podzimní fotolet
20.10.2019 Pohledy shora
Podzimní fotolet
Video z podzimního fotoletu. číst celé
Posíláte pohlednice?
Posíláte pohlednice?
Pamatuji doby, kdy bylo posílání pohlednic téměř samozřejmé. Jeli jsme na výlet a z navštívených míst jsme posílali rodině a přátelům pohlednice. číst celé
Pohledy shora - Okolo Kadaně a Klášterce nad Ohří
11.05.2019 Pohledy shora
Pohledy shora - Okolo Kadaně a Klášterce nad Ohří
Tentokrát se proletíme nad středověkými hrady a dvěma krásnými městy, Kadaní a Kláštercem nad Ohří a krajinou Poohří pod Krušnými horami. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Radovan Smokoň - 2019 - www.foto-lokalit.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz