Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.12.2019
Aktualizovány stavy skladu pohlednic
K dnešnímu dni jsem dokončil aktualizaci stavu pohlednic. To se týká hlavně sběratelů pohlednic. Obchodníci mohou objednávat i pokud je stav skladu ni... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Příběh fotografie Příběh fotografie
Za každou fotografií by měl být nějaký příběh. Nejinak tomu je u mé fotografie "Sokolí pusinky - Český ráj - Příhrazské skály" číst celé
Jáchymovské peklo
05.01.2020 Tipy na výlet
Jáchymovské peklo
1. 1. 2020 Ostnaté dráty, strážní věže, ozbrojené stráže, korekce, nelidské podmínky, bláboly o svobodě a tvrdá práce. Takhle si soudruzi představoval... číst celé
Fotografování interiérů Fotografování interiérů
Výběr fotografií z fotografování interiérů. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Zadejte si poptávku pohlednice

Sledujte nás na Instagramu a Facebooku

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Příběh fotografie
Příběh fotografie
Za každou fotografií by měl být nějaký příběh. Nejinak tomu je u mé fotografie "Sokolí pusinky - Český ráj - Příhrazské skály" číst celé
Jáchymovské peklo
Jáchymovské peklo
1. 1. 2020 Ostnaté dráty, strážní věže, ozbrojené stráže, korekce, nelidské podmínky, bláboly o svobodě a tvrdá práce. Takhle si soudruzi představoval... číst celé
Fotografování interiérů
Fotografování interiérů
Výběr fotografií z fotografování interiérů. číst celé
Podzimní fotolet
20.10.2019 Pohledy shora
Podzimní fotolet
Video z podzimního fotoletu. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Radovan Smokoň - 2019 - www.foto-lokalit.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz