Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem váš nákupní košík a cítím se tak prázdný! Zkuste mě naplnit, určitě si vyberete.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.07.2021
Omezený provoz!!! 26. 7. - 22. 8. 2021
Z důvodu mé dovolené a dovolených v tiskárně bude v termínu 26. 7. -  22. 8. 2021 omezený provoz E-shopu. Prosím tedy o pochopení a trpělivost. Objedn... číst celé
27.01.2021
27. 1. 2021 Vydány a naskladněny nové pohlednice
Jurkovičova rozhledna - Rožnov pod Radhoštěm   66000252 Jurkovičova rozhledna - Rožnov pod Radhoštěm   66000253 Rozhledna Tetřev                    ... číst celé
12.01.2021
Nové možnosti a změny u dopravy zásilek
S novým rokem jsme přidali nové způsoby dopravy. Přibyla možnost posílat zásilky přes zásilkovnu a na Slovensko. Dále byly upraveny ceny u České pošty... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Video: Jak se chystám a jak probíhají fotolety.
26.01.2021 Pohledy shora
Video: Jak se chystám a jak probíhají fotolety.
Video: Jak se chystám a jak probíhají fotolety - Letecké fotografování. číst celé
Malé ohlédnutí za rokem 2020  a představení plánů a novinek roku 2021 Malé ohlédnutí za rokem 2020 a představení plánů a novinek roku 2021
Natočil jsem pro vás krátké video s představením novinek, jak na e-shopu, tak v pohlednicích. Tak se pohodlně usaďte.. číst celé
Rozhovor o tom, jak to všechno začalo na webu zdopravy.cz Rozhovor o tom, jak to všechno začalo na webu zdopravy.cz
Rozhovor o tom, jak to všechno začalo na webu zdopravy.cz číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Zadejte si poptávku pohlednice

Zadat pohlednici

Sledujte nás na Instagramu, Facebooku a Youtubu.

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Video: Jak se chystám a jak probíhají fotolety.
26.01.2021 Pohledy shora
Video: Jak se chystám a jak probíhají fotolety.
Video: Jak se chystám a jak probíhají fotolety - Letecké fotografování. číst celé
Malé ohlédnutí za rokem 2020  a představení plánů a novinek roku 2021
Malé ohlédnutí za rokem 2020 a představení plánů a novinek roku 2021
Natočil jsem pro vás krátké video s představením novinek, jak na e-shopu, tak v pohlednicích. Tak se pohodlně usaďte.. číst celé
Rozhovor o tom, jak to všechno začalo na webu zdopravy.cz
Rozhovor o tom, jak to všechno začalo na webu zdopravy.cz
Rozhovor o tom, jak to všechno začalo na webu zdopravy.cz číst celé
Pohlednice pro radost a povzbuzení
Pohlednice pro radost a povzbuzení
Děti z MŠ Mašinka v Jirkově věří, že zase vyjde slunce a tak malují obrázky které budou vydány na pohlednicích jejichž adresáti budou babičky a dědečk... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Radovan Smokoň - 2019 - www.foto-lokalit.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz