Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.12.2019
Aktualizovány stavy skladu pohlednic
K dnešnímu dni jsem dokončil aktualizaci stavu pohlednic. To se týká hlavně sběratelů pohlednic. Obchodníci mohou objednávat i pokud je stav skladu ni... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
HOLIDAY WORLD & REGION WORLD  29. ročník mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky 2020 HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 29. ročník mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky 2020
Hned v prvním roce existence vydavatelství Pohlednice Česka, jsem zaznamenal drobný úspěch s pohlednicí "Český ráj - Příhrazské skály" a v soutěži o n... číst celé
Příběh fotografie Příběh fotografie
Za každou fotografií by měl být nějaký příběh. Nejinak tomu je u mé fotografie "Sokolí pusinky - Český ráj - Příhrazské skály" číst celé
Jáchymovské peklo
05.01.2020 Tipy na výlet
Jáchymovské peklo
1. 1. 2020 Ostnaté dráty, strážní věže, ozbrojené stráže, korekce, nelidské podmínky, bláboly o svobodě a tvrdá práce. Takhle si soudruzi představoval... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Zadejte si poptávku pohlednice

Sledujte nás na Instagramu a Facebooku

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

HOLIDAY WORLD & REGION WORLD  29. ročník mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky 2020
HOLIDAY WORLD & REGION WORLD 29. ročník mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky 2020
Hned v prvním roce existence vydavatelství Pohlednice Česka, jsem zaznamenal drobný úspěch s pohlednicí "Český ráj - Příhrazské skály" a v soutěži o n... číst celé
Příběh fotografie
Příběh fotografie
Za každou fotografií by měl být nějaký příběh. Nejinak tomu je u mé fotografie "Sokolí pusinky - Český ráj - Příhrazské skály" číst celé
Jáchymovské peklo
Jáchymovské peklo
1. 1. 2020 Ostnaté dráty, strážní věže, ozbrojené stráže, korekce, nelidské podmínky, bláboly o svobodě a tvrdá práce. Takhle si soudruzi představoval... číst celé
Fotografování interiérů
Fotografování interiérů
Výběr fotografií z fotografování interiérů. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Radovan Smokoň - 2019 - www.foto-lokalit.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz